Medalite valmistamine - unikaalsete medalite tellimine

Puidust medalite valmistamine on meie kirg. Unikaalsete medalite tellimine on lihtne. Kõik meie disainitud karikad ja medalid saavad vajaliku tähelepanu. Koostöös kliendiga loome atraktiivsed medalid, mis eristuvad ja on ürituse nägu.

medalite valmistamine

Päästeamet - Eliitkomandode võistluse medalid

medalite tellimine

Päästeamet - Eliitkomandode võistluse auhinnad

Medalid ja karikad, mida saab anda uhkusega võitjale üle

Medalite tellimine meie juurest on mõistlik, kui soovite eristuda. Aegunud plastikust karikad medalid on end ammendanud. Meie eesmärk on luua kordumatud karikad ja medalid, mis ühilduvad ürituse kuvandiga. Näiteks medalid ürituse logo või spordi medalid õige spordiala siluetiga. Tähtis ei ole suure koguse medalite müük vaid nende unikaalsus. Medalite valmistamine vajab personaalset lähenemist. Kes tahaks sama plastikust karika või medali kõrvale panna identset koopiat. OÜ OnWoods’i poolt loodud puidust karikad ja puidust medalid on loodud stereotüüpe lõhkuma.

Medalite tellimine – medalite valmistamine

  1. Edastage päring koos ligikaudse sooviga.
  2. Koostame sobiva disaini. Tavaliselt mitu valikut.
  3. Teeme kõige sobivamast disainist näidise ja selle sobivusel algab medalite tegemine.
  4. Medalid ja karikad paneme teele DPD, CargoBusi, Omniva või Smartpostiga.
medalid ja karikad - medalite müük

Päästeamet - Eliitkomandode võistluse karikad ja medalid

medalite tegemine - spordi ja laste medalid

Päästeamet - Eliitkomandode võistluse auhinnad

Karikad ja medalid – disain enda idee järgi

Koostame erinevaid disaine. Lähteülesandeks sobivad näidispildid (medalid karikad) ja visandid. Suurim rõõm on aga siis, kui klient usaldab meid ja annab vabad käed. Nii saame katsetada uute ideede piire ja medalite tellimine on kliendile huvitavam. Medalite valmistamine paneb disainid elama ja detaili lisab medalite graveerimine. Valikus on ka lasergraveerimine, mis annab märkide tekstidele hea stiili. Unikaalsete meenemedalite valmistamise juures on hea kasutada nii cnc graveeringut, kui ka lasergraveeringut. Disaini juures arvestame, kellele medalid lähevad, näiteks kus telliti medalid lastele, siis läheneme asjale mängulisemalt.

Karikad - rändkarikas

Puidust rändkarikas näeb väga väärikas välja. Karikad peavad olema uhked. Inimene, kellele see kingitakse saab aru, kas teda väärtustatakse või ürituse korraldaja on tahtnud kiirelt kohustusest vabaneda. Meie kliendid eelistavad autentsust ja seda me ka pakume. Ilmetute medalite valmistamine ja standard medalite tellimine ei ole meie rida.

TAGASISIDE KLIENDILT

Transfer Wise - Helen Paas - Training Coordinator

''Heihei, kõigile! Tegin esimest korda koostööd OnWoodsiga ja ma olen väga õnnelik kogu protsessi üle! Suhtlus oli imeline, kiire ning isegi minu varesejalgadest koosnevast joonisest õnnestus teha imeline kunstiteos. Uskumatu oli see moment kui ma karika lahti pakkisin, rõõmu jätkub ohtralt ka karika üleandjale! Ausalt, milleks tellida plastikust masstoodangut, kui saab tellida puidust erilise pärisasja, mis saajale igavesti meelde jääb.''

karikad ja medalid - graveerimine ja tegemine

TransferWise - ”CUSTOMER ROCKSTARS” rändkarikas

KIRJUTAGE MEILE! KÜSI NÕU VÕI PAKKUMIST. VASTAME 24H JOOKSUL.

OÜ OnWoods - Reg nr - 12938562 - Pärnumaa, Paikuse vald, Kastani vkt 2-3, 86602






Sul on võimalus üles laadida kuni kolm faili.